Financiën


Een begrafenis kost geld en afhankelijk van uw wensen soms veel geld. Oude polissen, nog in het ouderlijk huis afgesloten, zijn vaak niet toereikend om de kosten te dekken.

Om te voorkomen dat nabestaanden worden geconfronteerd met deze kosten kunt u hier klikken en ons hierover, geheel vrijblijvend, om informatie vragen.

Ook als u elders een lidmaatschap of verzekering heeft kunnen wij een begrafenis voor u verzorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

De mogelijkheid bestaat ook om u eenmalig voor € 15,- te laten inschrijven, hierdoor zal er € 100,- korting worden gegeven op de begrafenis, als deze door Jansen begrafenisverzorging wordt verzorgd.

Nuvema Uitvaartverzekeringen “prima keus”

Bij Jansen Begrafenisverzorging streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in de Veluwe verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Amsterdam.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Lokale prijzen

Om deze doelstelling te bereiken geeft Jansen Begrafenisverzorging jaarlijks de lokale prijzen van Voorthuizen en omgeving door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit de regio Voorthuizen worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een opmaat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Premie uitvaartverzekering berekenen

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de uitvaartverzekering premie berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids uit 2012 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij “een prima keus”.

Nuvema uitvaartverzekering prima keus volgens ConsumentenbondEen tip van Erik Jansen, Jansen begrafenisverzorging

Wensenboekje

De meest persoonlijke en belangrijke wensen zijn helaas niet altijd bekend bij uw nabestaanden. Het is daarom uitermate zinvol om een aantal zaken vooraf vast te leggen... »